Gerard vindt werken voor RTL en SBS ‘beetje veel’

Gerard Joling vond 2014 wel een heel druk jaar. Dat zegt de zanger in weekblad Party. Werken voor zowel RTL als SBS valt niet mee, meent de entertainer. “Ik werk voor twee televisiecompany’s en die willen beiden àlles eruit halen. Ik doe dat graag, maar het is wel eens een beetje veel“, zegt hij. “Het was af en toe net even iets tè druk. Hoe programma’s in elkaar overliepen, dat was best heftig. Met Gordon was ik sowieso al 32 dagen in het buitenland. Vlak daarna zat ik weer in de studio.” 

‘Moordend druk’, noemt Joling het. “Soms dacht ik wel eens: ‘Waarvoor doe ik dit allemaal?’ Maar het komt af en toe simpelweg zo uit. Ik word er soms een beetje narrig van. Ik moet dan even een dag of een middag niks hebben, dan trekt het wel weer bij.

Joling benadrukt dat hij meer heeft gedaan dan alleen televisie, zoals de concerten van De Toppers. “Verder werd de single Rio een nummer 1-hit en platina. Allemaal vreselijk leuk om te doen, maar tegelijk ook onwaarschijnlijk druk.

Toch zeur ik gedurende het jaar niet veel over drukte hoor. Ik ben gezond en dat is het allerbelangrijkst. Maar 2014 was een jaar dat me wel voortdurend in z’n greep hield.

Joling maakte dit jaar onder meer de tv-programma’s Alles Mag Op Vrijdag, Sterren Springen, Beat It en Geer & Goor: Waarheen Waarvoor.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen