‘Eva Jinek niet tevreden over tv-werk’

Foto: AVROEva Jinek (36) worstelt met haar televisiewerk. Dat zegt het medium Liesbeth van Dijk, bekend van tv-programma’s als Het Zesde Zintuig, in weekblad Privé. Volgens Van Dijk zit Jinek op dit moment niet helemaal goed in haar vel, omdat ze zoekende is. “Over Eva maak ik mij wat zorgen. Alsof ze niet zo blij is met wat ze nu doet. Ze wil hogerop en met haar interviews meer de diepte in, maar het lukt haar niet echt. Ze komt nu te koud over en daar wil ze aan werken“, zo vertelt ze.

Volgens Van Dijk is er ook van alles mis met Jineks relatie met Freek Vonk. “Zij leven volledig langs elkaar heen. Freek is emotioneel totaal niet aangehaakt. Hij leeft in een andere wereld en is voornamelijk geïnteresseerd in zichzelf.

Ook Jinek is alleen maar bezig met haar carrière, meent ze. “Hun gesprekken samen gaan ook altijd maar over werk en er liggen weinig emoties aan ten grondslag.

Overigens gaat het met Vonk wél goed op professioneel vlak, weet ze. “Freek doet het volgend jaar wel goed op tv. Zijn tv-carrière zie ik internationaal worden.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen