Eef en Prem blijven juryleden Geld Maakt Gelukkig

Hoewel de presentatrice van Geld Maakt Gelukkig wordt vervangen, blijven Eef van Opdorp en Prem Radhakishun gewoon aan als de juryleden van het programma. Dat heeft SBS 6 vandaag laten weten. Geld Maakt Gelukkig keert op 5 januari terug op de buis met niet Sandra Schuurhof, maar Do als host. De tv-show, waarin elke dag drie andere Nederlanders met financiële problemen in de studio om geld komen vragen, gaat het opnemen tegen acht uur-hits NOS Journaal en GTST. 

De drie kandidaten krijgen de kans geld te verdienen door de sympathie van het publiek voor zich te winnen. De deelnemers proberen met hun persoonlijke verhaal de ernst van hun situatie duidelijk te maken.

Het publiek bestaat uit 100 mensen die ieder 100 euro te vergeven hebben aan een van de drie deelnemers. Elke aflevering wordt er dus in totaal 10.000 euro gegeven aan Nederlanders in acute geldnood.

Geld Maakt Gelukkig was afgelopen zomer voor het eerst te zien op SBS 6 en deed toen goede zaken. Enkele keren wist de tv-zender met het programma zelfs te winnen van de grote concurrent RTL 4.

De tv-show is vanaf maandag 5 januari iedere werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen