Chantal Janzen praat over tweede seizoen slaapshow

Chantal Janzen is met RTL 4 in gesprek over een tweede seizoen van haar veel bekeken programma Chantal Blijft Slapen. Dat vertelt de presentatrice vandaag in het AD. Chantal Blijft Slapen is donderdag voor de zesde en voorlopig laatste keer op de buis. “Ik ben met RTL in gesprek over een eventueel vervolg“, bevestigt de tv-ster. “Het vergt behoorlijk wat planwerk, want het is een arbeidsintensief programma. Ik blijf echt slapen bij BN’ers, dus dan moet het thuis wel goed geregeld zijn.

Alle afleveringen van Chantal Blijft Slapen werden prime time-winnaar. “Ik hou er niet van om meteen al te roepen dat er een tweede seizoen moet komen. Ik ben heel nuchter: je kunt nog zo’n mooi programma maken en er uren werk in steken, maar als er geen hond naar kijkt zegt Erland echt niet dat er een vervolg komt.

Haar werk voor RTL 4 komt niet in gevaar nu ze de Duitse The Voice Kids gaat presenteren. “Ik ben daar maar een dag of 12 mee bezig, dus dat valt heel erg mee. Ik wil ook echt eerst kijken hoe dat wordt ontvangen, voordat ik me vastleg voor andere programma’s bij Sat1.

Dat ze de nieuwe Linda de Mol wordt genoemd, vindt Janzen niet erg. “Linda is de succesvolste tv-vrouw die we hebben. Het is een eer om met haar te worden vergeleken en ik vind het ontzettend fijn dat ze me bijstaat met raad en daad.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen