Carlo Boszhard vond Maestro-jury niet objectief

Carlo Boszhard vindt dat jurylid Dominic Seldis donderdagavond niet helemaal objectief was in de finale van Maestro. Dat vertelde de presentator zondag in Life 4 You. Boszhard nam het in de Maestro-finale op tegen Spike van Zoest, die het Brits patriottisch lied Land of Hope and Glory dirigeerde. De Britse Seldis zwierde het lied mee, gehuld in een Britse vlag. “Ik vind dat je dan wel wat objectiever moet beoordelen“, aldus Boszhard, maar, zo zegt hij: “Daar had ik het ook niet op gered.” 

Collegajurylid Isabelle van Keulen gaf Van Zoest een extra punt, omdat hij het koor had laten opstaan en Boszhard niet. Van Zoest sprak haar direct tegen en zei: “Maar dat deed Carlo toch ook?” Daarover zegt Boszhard: “Spike nam het goed voor me op.”

Uiteindelijk werd Boszhard tweede. “Ik kom bij de bakker en de slager en iedereen wil me troosten, maar ik ben tweede en vind dat hartstikke leuk. Ik ben hartstikke trots.”

Hij vindt Spike een terechte winnaar. “Spike is de winnaar. Het publiek mocht beslissen en het publiek heeft altijd gelijk.”

Ik heb zo’n fantastische tijd gehad. Dat is ongelofelijk. Het doet veel met je: van lachen tot huilen. Ik had het voor geen goud willen missen.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen