‘Boer Zoekt Vrouw kan nog wel even vooruit’

Foto: Roland J ReijndersYvon Jaspers heeft niet het idee dat het einde van Boer Zoekt Vrouw nadert. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Boer Zoekt Vrouw is nog altijd veruit het meest bekeken amusementsprogramma van de Nederlandse televisie. Als het aan Jaspers ligt, blijft dat zo. “Hoe lang we met BZV blijven doorgaan? Niemand weet het. Maar zonder dat we daar al te veel ons best voor gedaan hebben, kwamen er voor het nieuwe seizoen 400 aanmeldingen binnen. Dus we kunnen nog wel even vooruit.”

Zelf is Japsers het programma en het tv-werk ook nog lang niet beu. “Ik geniet enorm. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Al 22 jaar zit ik in het televisievak, maar ik vind het nog steeds bijzonder.

Toch waakt Jaspers er wel voor dat Boer Zoekt Vrouw niet haar leven wordt. “Onze kinderen krijgen alle aandacht die ze nodig hebben. Het moet niet zo zijn dat ze ten onder gaan aan Boer Zoekt Vrouw, dat zou niet goed zijn.

Ik wil zoveel mogelijk tijd aan mijn gezin besteden. Er zijn periodes dat ik het heel erg druk heb en dan is dat wat moeilijker. Maar daar tussenin heb ik alle tijd van de wereld.

Boer Zoekt Vrouw keert in januari terug voor een nieuw seizoen op NPO 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen