Anouk vindt Twan Huys ‘best cute’

Foto: RTLAnouk stemde onder meer in met een interview in College Tour, omdat ze presentator Twan Huys wel lief vindt. “Die Twan gooide briefjes en boekjes in mijn bus om me over te halen. En ach, hij is best cute, dus ik ben gezwicht”, vertelt ze in de Viva. Het interview in november was voor Anouk best emotioneel. “Er gaat op zo’n moment zo veel om in mijn hoofd, bij mij zie je dat. En de camera ziet dat dus ook. Zo kwetsbaar zijn voor het oog der natie doe ik bij hoge uitzondering“, zegt de zangeres.

Een student in de talkshow vroeg Anouk naar ‘haar vele mannen’, maar dat is volgens haar wat overtrokken. “Ik zei: ‘Die vele mannen valt echt nog wel mee. Maar aangezien jullie binnen twee maanden acht vaders voorgeschoteld kregen, snap ik wel dat iedereen denkt dat ik heel veel mannen heb.’

Toch kwam dat niet heel overtuigend over. “Goed, ik legde dat dus uit daar, waarna ze een filmpje van Trijn lieten zien. Ze zei: ‘Zoals het nu gaat, is het ook goed, want nu heeft ze gewoon heel veel mannen.’ Knip. Weg. Nou ja zeg!

Mijn eigen vriendin zet me neer als slettebak op de nationale tv. Dus ik zei tegen die Twan: ‘Nou lekker, ik ben hier de laatste minuten als player weggezet, top.’ Ik heb daar na de uitzending nog heel hard om gelachen.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen