Angela Groothuizen: ‘Niveau The Voice neemt af’

Angela Groothuizen vindt het niveau van The Voice of Holland steeds minder worden. Dat vertelt de RTL-presentatrice in een interview met Mikro Gids. Groothuizen, die van 2010 tot 2012 coach was in de show, ziet dat er steeds minder toptalenten in de RTL 4-show zitten. “Ik ken bijna iedereen die auditie doet. Nederland is een klein land. Er zijn ook zangers die het bij X Factor niet hebben gehaald, dus je merkt wel dat het niveau in de loop der jaren afneemt“, geeft de tv-diva eerlijk toe.

Hoewel The Voice nu veruit in zijn minst bekeken seizoen ooit zit, vindt Groothuizen het nog wel ‘een meesterlijk programma’. “Als ik thuis ben, kijk ik graag en zonder rancune. Ik denk nooit: ik wou dat er ik er nog zat. Nee joh, er zitten allemaal vrienden in de stoelen.

Groothuizen vindt het een eer dat ze het programma heeft mogen opbouwen. “Het is een beetje gek om te zeggen, maar wij hebben het programma natuurlijk wel opgezet. De allereerste Voice was van ongekende klasse.

Volgend jaar is Groothuizen wel weer te zien in The Voice Kids. “Ik denk dat mijn kracht is dat ik gewoon goed om kan gaan met pubers“, vertelt ze.

De finale van The Voice of Holland 5 is morgen om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen