Amerikaanse serie Longmire krijgt plek op SBS 6

De Amerikaanse serie Longmire krijgt een prominente plek in de programmering van SBS 6. De familiezender brengt vanaf 8 januari elke donderdagavond dubbele afleveringen op de buis. Dat heeft het tv-station vandaag laten weten. In de misdaadserie lost sheriff Walt Longmire grote misdaden op in het dorp Wyoming in New-Mexico. Ondertussen heeft ook deze tv-sheriff de onvermijdelijke privé-problemen: hij drinkt te veel, omdat hij nog in de knoop zit met het overlijden van zijn vrouw. 

Met behulp van de nieuwe vrouwelijke hulpsheriff en zijn beste vriend, krijgt hij de zin in zijn werk terug en stelt hij zich kandidaat voor een herverkiezing. Het voelt als een mes in zijn rug als de ambitieuze jonge hulpsheriff Branch zich ook kandidaat stelt voor de functie van hoofdsheriff.

In Amerika keken meer dan vier miljoen kijkers naar de eerste aflevering van Longmire. “Deze eerste aflevering was genomineerd voor een Edgar Award in de categorie beste non-fictie televisieserie“, aldus SBS 6.

Longmire is gebaseerd op de boekenreeks Walt Longmire Mysteries, geschreven door Craig Johnson. “Het is de best bekeken serie van de Amerikaanse zender A&E.”

Op dit moment zendt SBS 6 elke donderdagavond dubbele afleveringen van Castle uit.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen