Albert Verlinde mist opening RTL Boulevard door file

Winston Gerschtanowitz opende de uitzending van RTL Boulevard gisteren zonder Albert Verlinde. Hij miste de opening van zijn programma, omdat hij in de file stond. Dat was te zien op RTL 4. Bij de opening waren slechts twee van de drie krukken gevuld. “Albert is onderweg. Hij gaat het hopelijk nog halen deze aflevering“, zei Gerschtanowitz. “We beginnen gewoon lekker zonder hem. Albert had natuurlijk een ongelooflijk bijzondere dag. Hij zit in de file, maar hij haalt het gewoon.

Uiteindelijk kwam Verlinde na een minuut alsnog de studio binnenstormen. Direct na het openingsitem vertelde Verlinde uitgebreid over de fusie van zijn theaterbedrijf met dat van Joop van den Ende.

Verlinde had zijn Boulevard-collega Gerschtanowitz al eerder ingelicht. “Ik heb het jou gisteren ingefluisterd, want ik had iets van: mijn maatje moet het wel van tevoren weten.

Ook gaf Verlinde aan dat hij voorlopig gewoon te zien blijft in RTL Boulevard. “Het gaat gewoon door. Ik heb daar met RTL een gesprek over gehad. Als we denken dat de werkdruk te hoog wordt of dingen eronder gaan lijden, dan kijken we weer.

RTL Boulevard wist woensdag een publiek van 951.000 kijkers te vermaken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen