Albert Verlinde blijft ondanks fusie bij RTL Boulevard

Albert Verlinde blijft gewoon te zien in RTL Boulevard, ook nu zijn theaterbedrijf is gefuseerd met dat van Joop van den Ende. Dat heeft hij laten weten op een persconferentie. Stage Entertainment neemt alle aandelen over van Albert Verlinde Entertainment en Verlinde wordt per 1 maart de algemeen directeur van Stage. “Ik heb het produceren en het presenteren de afgelopen jaren altijd kunnen combineren“, stelt hij. “Ik ga nu verder met een nog grotere organisatie om mij te ondersteunen.

Verlinde is dan ook niet van plan om het tv-bijltje erbij neer te leggen. “Ik, en ook Joop, gaan ervan uit dat ik deze twee functies kan blijven combineren.

Van den Ende en Verlinde waren al twee jaar in gesprek over een samenwerking. De 72-jarige musicalbons gaat zich richten op de buitenlandse activiteiten van Stage. “Ik word in februari 73 en sta hier nu met een flinke hernia.

Hij heeft vertrouwen in Verlinde. “Ik ben ervan overtuigd dat Albert Verlinde voor nieuwe impulsen zal zorgen in ons Nederlandse bedrijf en verheug me op onze nieuwe samenwerking met Albert.

Verlinde is vooral blij met de nieuwe kansen die de fusie biedt. “Met mijn team heb ik de afgelopen jaren met heel veel energie en doorzettingsvermogen bereikt dat wij de grootste reizende musicalproducent werden in Nederland. Maar ik liep regelmatig ook tegen productionele en organisatorische grenzen aan.

Met de overstap naar Stage Entertainment Nederland ontstaan interessante nieuwe creatieve mogelijkheden, grote kansen en ik krijg verantwoordelijkheden waar ik met veel plezier naar uitkijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen