Airen en Do bieden tegenwicht aan ‘oude’ Henny

Airen Mylene ziet het als haar taak in Surprise Surprise om samen met Do tegenwicht te bieden aan de ‘oude’ Henny Huisman. Dat heeft de SBS 6-presentatrice laten weten op Q-music. Vanavond is het drietal, die de nodige meningsverschillen met elkaar hebben, te zien in de kerstspecial van de show. Stoffig wordt het volgens Mylene niet. “Hopelijk dragen Do en ik er ook een beetje aan bij dat het wat verfrissender is, een beetje tegenwicht bieden aan Henny“, zegt het tv-talent.

Als Mylene wordt gevraagd of ze Huisman daarmee ziet als een oude man, zegt ze: “Ja, dat weet hij zelf ook. Hij is wel heer en meester, hè.

De presentatrice hoopt dat iedereen vanavond aan de buis gekluisterd zit. “Het is een heerlijk, ouderwetse feel good-televisie.

Volgens Mylene is het niet te vroeg voor een kerstspecial. “Nee, het is nooit te vroeg voor een kerstspecial. Het is 5 december geweest, dus bam, erin.

Huisman heeft er geen geheim van gemaakt dat hij de show liever alleen wil presenteren. “Do is een heel mooi en lief vrouwtje, maar geen echte presentatrice“, zei hij onlangs.

Surprise Surprise is om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen