Telegraaf-recensent vermijdt ‘bolle reet’ Gordon

Foto: Nick van Ormondt

De oproep van Gordon aan al zijn critici om zijn ‘bolle reet’ te likken, is niet met gejuich ontvangen door tv-recensent Marcel Peereboom Voller van De Telegraaf. Hij zit daar niet op te wachten. Dat blijkt uit zijn column in de krant van vandaag. Voller kijkt voortaan wel uit met zijn kritiek op de programma’s van de RTL 4-presentator. “Wie kritiek heeft op Gordon zal tot in de eeuwigheid zijn bolle achterste moeten likken, zo dreigde hij. Ik vind Gordon dus he-le-maal geweldig“, zo schrijft de tv-kenner.

Een week geleden was Voller niet mild over de eerste aflevering van Gordons nieuwe talkshow Goor Draait Door. Hij heeft het gevoel dat Gordon het hardst lacht om zijn programma en dat veel programma-onderdelen gekopieerd zijn.

Ook de kijkers thuis waren alles behalve enthousiast over Goor Draait Door, lieten zij blijken op Twitter. Daarop zei Gordon zijn ‘reet af te vegen met twitterend Nederland’.

De tweede aflevering van Goor Draait Door trok zaterdag veel minder kijkers. “Ik zou willen zeggen dat dit een direct gevolg is van een programma vol platte poldershowbizz waarin geen enkel origineel idee te bespeuren valt“, zegt Voller.

Maar dat zeg ik niet, want dan krijg ik straf. En die is niet mals.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen