Nance rekent op tweede seizoen Familie Gezocht

Nance Coolen verwacht dat ze van RTL 4 een tweede seizoen mag maken van Familie Gezocht. Dat zei de presentatrice vanochtend in Koffietijd. Familie Gezocht, de opvolger van DNA Onbekend met Caroline Tensen, sluit zondag haar eerste, vierdelige seizoen af. “De reacties zijn zodanig positief, dat we denk ik wel doorgaan. Anders word ik gek“, zegt Coolen. “Het was voor ons nog wel een beetje zoeken. We gaan er in het nieuwe seizoen dus nog wel een beetje aan sleutelen.

Coolen heeft genoten van de opnames. “Ik vond het wel een uitdaging. In het begin zei ik luchtig: ‘Ik wil wel wat meer human interest doen, dat lijkt me interessant.’ Het was meer een interesse, maar ik dacht er niet goed over na. Dan stap je erin en wordt het ineens zo’n bijzondere rit.”

Het was volgens Coolen ‘heel emotioneel’. “Maar ik leer ook tv-technisch veel. Om het te maken is heel interessant. Dat is een uitdaging. Ik moet nog veel leren, maar ik mag best zeggen dat ik mezelf zie groeien.”

Er is bewust voor gekozen om de eerste serie uit slechts vier afleveringen te laten bestaan. “Dit was ook voor ons allemaal een test. We hebben het overgenomen van DNA Onbekend, dus het is in een nieuw jasje en een nieuwe vorm. Ik ben er bijgekomen. Dus het is ook zoeken van: vinden we dit prettig werken?

Al met al is Coolen klaar voor een nieuwe reeks. “Ik hoop vurig op een nieuw seizoen.”

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen