Loretta Schrijver vindt Koffietijd droombaan

Foto: Mike van den Toorn

Het presenteren van Koffietijd is een droombaan. Dat zegt Loretta Schrijver in Mikro Gids. Schrijver presenteerde vrijdag samen met haar collega’s de duizendste aflevering van de ochtendshow. “Koffietijd maakt me gelukkig. Het programma is een enorme verrijking in mijn bestaan, juist omdat het zo divers is. De ene keer kletsen we over corrigerend ondergoed, om vervolgens serieus te praten over kanker bij kinderen. Voor mij een droomban. Als ik mezelf niet was, zou ik jaloers op mezelf zijn.

Koffietijd kwam voor Schrijver niet al te lang naar haar burn-out, die werd veroorzaakt door haar talkshow bij Omroep MAX. “Toen ik voor Koffietijd gevraagd werd, zei ik toch direct ja. Wat mij over de streep trok, waren de hoofdsponsors van het programma: de goededoelenloterijen.

Het is een oprecht gezellig programma, vindt ze. “Die gezelligheid is gebleven. Ik denk dat het vooral zit in de locatie“, zegt de presentatrice, verwijzend naar de Gooise villa waar Koffietijd vandaan komt. “Het is geen statige studio, maar huiselijk.

Koffietijd is elke morgen om 10.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen