Linda de Mol gelooft in Chantal Janzen

Linda de Mol denkt dat RTL 4-collega Chantal Janzen goede kans maakt om het te gaan maken in Duitsland. Dat vertelt de tv-ster vandaag in het AD. Janzen is vorige week geïntroduceerd bij de oosterburen als de nieuwe presentatrice van The Voice Kids. “Ze vertelde me dit al lang geleden. Ze vind het doodeng. Ik begrijp hoe ze zich voelt“, zegt De Mol, die in het verleden zelf veel succes had in Duitsland. “De eerste keer zat ik bijna kotsend van ellende achter de coulissen.

Het is belangrijk om jezelf te blijven, weet De Mol. “Ook Chantal komt denk ik ver met zichzelf blijven. Je hebt er wel mooie vrouwen, maar niet veel met humor. Dat is niet makkelijk, grappig zijn in een andere taal. In het begin zal ze net als ik alles van tevoren bedenken.’

In de jaren 90 was De Mol wereldberoemd in Duitsland, vooral als presentatrice van de Duitse versie van Love Letters.

In 2012 probeerde ze een comeback te maken bij de Duitsers met de Duitse versie van The Winner Is, op dezelfde zender als waar Janzen nu voor aan de slag gaat: Sat. 1.

The Winner Is bleek een complete flop. “1,6 miljoen kijkers in Duitsland, dat is écht niet goed. Daar kan niemand iets van maken. Dus dat was een behoorlijke domper”, zei De Mol destijds.

Ik ben er een paar uur goed chagrijnig van geweest.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen