Judith Osborn: ‘Jouw Vrouw goed voor imago’

Judith Osborn heeft het idee dat haar deelname aan de RTL 4-show Jouw Vrouw Mijn Vrouw in 2013 een positief effect heeft gehad op haar imago. Dat vertelt de societyster vandaag in het AD. Osborn had naar eigen zeggen lang het imago van een ‘hysterisch huppelende blondine’. “Daar ben ik door Jouw vrouw, mijn vrouw ook achter gekomen. ‘Oh, wat ben je leuk en zorgzaam,’ hoorde ik ineens“, zegt de presentatrice, die voor de tv-show tijdelijk samenwoonde met Andy van der Meijde.

Lange tijd maakte Osborn zich niet druk om haar imago. “Ik wist heus wel dat mensen mij als blonde bimbo zagen die alleen maar liep te shoppen, maar ik had daar geen last van.”

Dat is nu wel anders. “De laatste jaren ging het wel aan me vreten dat ze niet verder keken. Denken jullie écht dat ik alleen een hysterisch huppelende blondine ben? Ik wil niet langer dat mijn identiteit en imago totaal niet met elkaar stroken.’

Osborn is de vriendin van tv-deskundige Bert van der Veer, die momenteel werkt als regisseur van de talkshow van Jeroen Pauw.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen