Jack van Gelder voorlopig niet naar RTL of SBS

Jack van Gelder ziet zichzelf op korte termijn niet verhuizen naar RTL of SBS. Dat heeft de NOS’er laten weten op 538. De NOS heeft niet meegeboden op de uitzendrechten van de Champions League voor de periode 2015 tot 2018, waardoor deze waarschijnlijk naar RTL of SBS gaan. “Nee, ik ben niet gebeld. Ik heb het goed naar mijn zin bij de NOS. We moeten maar eens kijken hoe het verder allemaal loopt. Ik moet überhaupt over anderhalf jaar, bij de publieken in elk geval, met pensioen.” 

Een overstap is volgens Van Gelder niet vanzelfsprekend. “Dat weet ik niet, want ze hebben natuurlijk nog steeds een fantastisch pakket bij de NOS met Eredivisie, EK- en WK-kwalificatie, EK- en WK-voetbal en Olympische Spelen. Er is nog zo veel te doen.”

Ik ben ook nog niet uitgekeken op Studio Voetbal. Ik heb het gewoon hartstikke goed naar mijn zin, dus ik ga niet speculeren over de toekomst. Helemaal niet. Voorlopig heb ik het hartstikke goed naar mijn zin en zie ik geen enkele reden om over te stappen naar wie of wat dan ook.”

Naast RTL of SBS, maakt ook de relatief nieuwe partij FOX kans op de uitzendrechten van de Champions League. FOX is ook de eigenaar van de Eredivisierechten, maar heeft die rechten voor de komende jaren doorverkocht aan de NOS.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen