Is This Love? blijft voorlopig op de buis

Foto: AVRO

De dagelijkse datingshow Is This Love? is voorlopig nog gewoon te zien op televisie. SBS 6-baas René Oosterman bekijkt de levensvatbaarheid ‘van dag tot dag’. Dat vertelt hij vandaag in het AD. Oosterman zei bij aanvang dat hij Is This Love? een maand de tijd geeft om tot 8 à 9 procent marktaandeel te komen, maar een maand later is dat nog steeds zo’n 5 procent. Vrijdag zat de show er in de buurt: 7,4 procent. “Een voorlopig record. En maandag was het 6 procent. Er zit dus beweging in“, zegt hij.

De zenderbaas spreekt van ‘heel kleine stapjes’. “Daarnaast ben ik zeer tevreden over de inhoudelijke ontwikkeling. Er is een betere balans tussen humor, liefde en verhaallijnen.”

Hoeveel extra tijd we het programma op het moeilijke tijdslot van 20.00 uur geven, ga ik niet zeggen. We bekijken het van dag tot dag en volgen de ontwikkelingen op de voet.’

Is This Love? is elke avond te zien om acht uur, direct na Utopia. Waar Utopia woensdag uitkwam op 765.000 kijkers en 13 procent marktaandeel, moest Is This Love? genoegen nemen met 312.000 kijkers en 5 procent marktaandeel.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen