Humberto Tan aan tafel in De Wereld Draait Door

Humberto Tan is vanavond te gast in De Wereld Draait Door, dat samen met Tans programma RTL Late Night één van de drie dagelijkse talkshows op de Nederlandse televisie is. Dat heeft de VARA bekendgemaakt. De laatste keer dat Tan te gast was in De Wereld Draait Door, was in mei. Toen was hij te gast om te vertellen over het succes van RTL Late Night. Dit keer praat hij met Matthijs van Nieuwkerk over zijn nieuwe soundbook met vier cd’s met zijn favoriete dansnummers.

Dansmuziek was altijd een leidraad in zijn leven, weet DWDD. “In het boek vertelt Humberto over zijn keuzes voor de verschillende dance-, disco-, en soulnummers en in welk deel van zijn leven deze muziek een belangrijke rol speelde.”

De Wereld Draait Door is van de drie dagelijkse talkshow veruit de meest bekeken. Op twee staat RTL Late Night. Veruit de minst bekeken talkshow is Pauw van Jeroen Pauw.

Toen Tan in mei aanschoof in De Wereld Draait Door, werd hij door Van Nieuwkerk uitgebreid gecomplimenteerd met zijn talkshow. De VARA-coryfee is onder de indruk van de RTL 4-show.

De andere gasten in DWDD zijn vanavond onder meer Beau van Erven Dorens en Twan Huys. De uitzending begint om 19.00 uur op NPO 1.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen