Hanneke Groenteman vindt Ali B inspirerend

Foto: Roy BeuskerHanneke Groenteman vindt Ali B een inspirerende man. Dat vertelt ze in een interview met VARAgids. Groenteman is de presentatrice van Sterren op het Doek, waarin bekende Nederlanders zich laten vereeuwigen op het doek. Ali B is dit seizoen één van hen. “Dat was een van de leukste gasten. Wat een inspirerende man. Hij geeft heel veel. En elke vraag wordt uitgebreid en eerlijk beantwoord. Met hem had ik uren door kunnen praten. Ali is van zichzelf een bron, met zo’n spirituele scherpe geest.”

Verder was Groenteman ook blij dat Angela Schijf toezegde. “Ja, we hebben haar bezocht in haar woonplaats Antwerpen. Het verbaasde me dat ze naast haar drukke baan en haar drie kleine kinderen ook nog tijd voor ons kon vrijmaken.

In de tweede aflevering, aankomende zaterdag, zit Joop van den Ende. “Hij vertelde over z’n burn-out en de psychotherapie die daarop volgde. Hoe belangrijk die therapie was maar ook over z’n driftbuien en z’n ongeduldige karakter. Bijzonder dat-ie daar zo open over vertelt tijdens zo’n tv-gesprek.

Ali B is te gast in de laatste aflevering van het lopende seizoen, op 3 januari.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen