Gordon vindt Robert Jensen ordinair

Foto: Nick van OrmondtGordon ziet zichzelf absoluut niet als de opvolger van Robert Jensen. Dat vertelt de entertainer in een interview met Veronica Magazine. Net als de vroegere talkshow van Jensen, is ook Gordons nieuwe talkshow Goor Draait Door een programma naar Amerikaans voorbeeld. Van een vergelijking wil hij echter niet horen. “Alsjebliéft! Jensen vond ik zó ordinair. Hij had het alleen maar over penissen en borsten. Van de vergelijking alleen al krijg ik kromme tenen“, zo laat de RTL 4-ster weten.

Volgens Gordon is hij sowieso anders dan alle andere interviewers. “Ik ben hondsbrutaal, durf dingen te vragen die Humberto Tan en andere interviewers nooit zouden vragen. Daarnaast ben ik niet langer bang voor een goed gesprek.

De komediant wil alleen gasten met zelfspot op de bank. “Sommige BN’ers willen eerst aflevering één afwachten voordat ze langskomen. Loosen up, denk ik dan, het ruïneert je carrière niet als je een keertje om jezelf lacht.

Om zijn critici lacht Gordon. “Ik zal nooit grappig genoeg zijn volgens Youp van ’t Hek of andere pretentieuze cabaretiers. Whatever. Laat mij lekker die jongen uit Amsterdam-Noord zijn met het hart op de tong, die mensen laat lachen.

Goor Draait Door begon zaterdag 1,5 miljoen kijkers. De reacties van kijkers waren niet om over naar huis te schrijven.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen