Géza Weisz: ‘Soap bij Publieke Omroep belachelijk’

Acteur Géza Weisz vindt het een grove schande dat de Publieke Omroep eerder dit jaar miljoenen euro’s uitgaf aan de BNN-soap StartUp. Dat vertelt de acteur in Mikro Gids. StartUp begon in januari op NPO 3, maar werd zo slecht bekeken, dat de stekker er na een aantal weken uit ging. Geldverslindende onzin, vindt Weisz het. “Wat mij heel erg heeft geïrriteerd, is dat de publieke omroep de soap StartUp ging maken, terwijl ik denk: de beste soap is er al, en dat is Goede Tijden Slechte Tijden.” 

De soap was overbodig, meent hij. “Dat de publieke omroep daar zeven miljoen euro in stopte, vind ik verbijsterend en erger dan paaldansen op tv.

De Wereld Draait Door is een écht publiek programma, vindt Weisz. “Zoals mijn ouders het hebben over Sonja Barend en Ischa Meijer, zal ik straks mijn kinderen vertellen over Matthijs van Nieuwkerk, denk ik.

Hij is altijd oprecht geïnteresseerd in zijn gasten – of weet het zo te verkopen als dat een keer niet zo is – en zorgt er met zijn enthousiasme voor dat ik geboeid zit te kijken.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen