Claudia de Breij lid van Omroep MAX

Foto: VARAClaudia de Breij is lid geworden van de seniorenomroep MAX. Dat vertelt de VARA-presentatrice in haar column in VARAgids. De aanleiding was een spotje van MAX, waarin baas Jan Slagter ‘zo fijn boos en wervend’ vertelt dat Heel Holland Bakt en ‘vele andere van onze mooie programma’s’ zullen verdwijnen als de plannen voor een amusementsloze Publieke Omroep doorgaan. “Schijt, dan maar niet jong, snel en wild: ik ben tegen een staat die bepaalt wat leuk is“, zegt de presentatrice.

De Breij is dus uit principe lid geworden van de omroep. “Bovendien krijg je voor die 7,50 ook nog het receptenboek van Heel Holland bakt, voor een principetijger als ik nét dat laatste duwtje.

Overigens is MAX niet de enige omroep waar De Breij lid van is. “De jongerenomroep steun ik trouwens ook nog steeds, geloof ik. Ooit vanwege Bart de Graaff eens lid geworden van BNN. En van de VARA, sowieso. En ben ik eigenlijk nog steeds VPRO-tientjes-lid?

Daar hoeft het niet op te houden, besluit ze. “Als het kon zou ik lid worden van de NTR vanwege het Sinterklaasjournaal. En van RTL, vanwege Loretta.”

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen