Caroline verheugt zich op samenwerking met Anita

Caroline Tensen verheugt zich op de samenwerking met Anita Witzier. Dat vertelt ze vandaag in De Telegraaf. Tensen en Witzier, die vorige maand de plank compleet missloegen met een sketch op het Televizier-gala, gaan een programma over eten maken nu ze door de fusie van KRO en NCRV collega’s zijn geworden. “Daar houden we allebei verschrikkelijk veel van. Alleen bij mij zie je het wel en bij Anita niet“, grapt Tensen in het dagblad. “Maar ik heb er heel veel zin in.”

De twee kennen elkaar al erg lang. “We zijn ooit als telefonistes begonnen bij Veronica. Dus het is heel leuk om weer wat samen te doen.

De presentatrices reikten in oktober samen een prijs uit tijdens het Televizier-gala. Ze waren gekleed in trouwjurken en deden een poging om een grappige sketch neer te zetten. Die sketch werd echter neergesabeld door tv-recensenten en kijkers.

Zelfs SBS 6-coryfee Patty Brard haalde openlijk uit naar de Publieke Omroep-sterren. “In hemelsnaam, dames en heren van AvroTros, vraag geen mensen die niet kunnen praten om prijzen uit te reiken en laat ze vooral geen ingestudeerde sketches met elkaar doen in bruidsjurk“, bitste ze.

Het is nog niet bekend waar het eetprogramma van Tensen en Witzier precies over gaat en wanneer de show wordt uitgezonden.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen