Anouk uur lang hoofdgast in RTL Late Night

Anouk is vrijdag een heel uur lang hoofdgast in RTL Late Night, de talkshow van Humberto Tan. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. De eigenzinnige zangeres schuift aan bij Tan om haar nieuwste album Paradise And Back Again te promoten. “Uiteraard zingt ze enkele nummers van het splinternieuwe album live bij RTL Late Night“, aldus de tv-zender. “De uitzending heeft een bijzonder tintje voor Anouk, aangezien zij zelf een grote rol heeft gespeeld bij de invulling ervan.”

Eén van de gasten aan tafel is manager Kees de Koning, die al ruim zeven jaar haar zakelijke steun en toeverlaat is en een ontzettend belangrijk persoon voor Anouk is.

Verder is de Amerikaanse stand up comedian Louis C.K. een ware held voor de zangeres. Om die reden komt cabaretier Jeroen van Koningsbrugge, zelf ook groot fan van Louis, langs om de kijker thuis te laten zien wat deze man zo’n groot komisch talent maakt.

De laatste gast aan tafel is zelfs voor Anouk een spannende. “Ze ontmoette deze man jaren geleden op bijzondere wijze in Amerika. Vrijdag is te zien wie hij is en wordt duidelijk waarom deze persoon zeker niet mag ontbreken in haar speciale RTL Late Night-uitzending.”

RTL Late Night is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen