Timur Perlin gek op vrouwenzender TLC

Foto: RTL

BNN-dj Timur Perlin is gek op TLC. Dat bekent hij in de VARAgids. Perlin is een vaste kijker van de vrouwenzender. “Ik hou van programma’s zoals je ze ziet op TLC, die groots en over the top zijn. Van die programma’s die ‘echt’ moeten lijken, maar waar alles tot in de puntjes geregisseerd is. Heerlijk. Van mij hoeft niet alles ‘echt’ te zijn. Zelfs de platte, ietwat ordinaire tv-makers zeggen nu dat alles authentiek moet zijn – maar wat is dat? En ik vind het zelf helemaal niet zo erg als ik genept word.

Hij houdt ook van tegenovergestelde programma’s, waarin juist niets over the top is. “Ik hou van kleine verhalen zoals in dat Vlaamse programma, Iedereen beroemd. Of zoals in de programma’s van Joris Linssen. Kleine, gewone, menselijke verhalen, daar ben ik dol op.

Perlin is een fervent tv-kijker. “Leukste serie is Community op Comedy Central. Roodkapje van Paul de Leeuw is ook interessant. De opzet is simpel: het spelletje is de rode draad en alles er omheen ‘gebeurt’.

Tv kijken ziet hij als rustmoment. “Ik kijk ook het liefst domme dingen waar ik niet bij na hoef te denken. Zo gaat tv werken als een mantra.”

Ik moet wel oppassen dat het niet uit de hand loopt… Als ik al drie keer alle 24 zenders voorbij gezapt ben en er is he-le-maal niets, dan moet dat ding ook echt uit. Als ik dat niet doe, beland ik in een apathische modus waar het heel moeilijk uitkomen is.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen