‘Programma Ewout Genemans wél in scène gezet’

Het RTL 5-programma Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan van producent Ewout Genemans is wél deels in scène gezet. Dat blijkt uit onderzoek van de Volkskrant, schrijft het dagblad vandaag. Eén van de maagden in de tv-show was Mario (niet zijn echte naam). “Eigenlijk was alles geacteerd”, zegt hij. “Op elke locatie waar we kwamen was een verhaal uitgedacht. Als de producer vond dat we het niet goed uitvoerden, viel hij tijdens het gesprek in: ‘Vraag nu eens aan Mario…’ En dan deden we dat.

Een andere jongen, die in de serie een ‘afspraakje’ had met een maagdelijke dame, stelt dat ‘de hele date fake was’. “Ik deed mee om haar op haar gemak te stellen.

Linda Dummer, die ook als ‘date’ meedeed, beweert hetzelfde. “Het is inderdaad niet echt, ik ben actrice en heb geen interesse in Marc. Jullie kijken naar een programma dat fake is, geacteerd.

Genemans maakt ook programma’s als Fans!, Passie in de Polder en From Russia With Love. Deelnemers van die programma’s zeggen volgens de Volkskrant onder druk gezet te zijn en belachelijk te zijn gemaakt.

Genemans probeert over de ruggen van mensen hogerop te komen”, zegt een Fans-kandidaat.

De deelnemers worden anoniem opgevoerd, omdat zij geheimhoudingsverklaringen hebben getekend.

Genemans, die altijd heeft beweerd dat alles echt is, en RTL 5 willen niet inhoudelijk reageren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen