Nance debuteert in november bij RTL 4

Geplaatst op Thu 25 Sep 2014 om 10:20

Foto: Elvin Boer

Nance Coolen is op 2 november voor het eerst te zien bij haar nieuwe werkgever RTL 4. Dan gaat haar programma Familie Gezocht van start. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Familie Gezocht is de nieuwe naam van DNA Onbekend, de Caroline Tensen-show waar NPO 1 vanwege vernieuwingsdrang de stekker uit heeft gehaald. De verhuizing naar RTL 4 levert niet alleen een nieuwe naam en presentatrice op, maar ook een nieuw uitzendmoment: de show verhuist van woensdag naar zondag.

Nance zal vijf weken lang elke zondag om 20.00 uur te zien zijn met het programma, direct na het veel bekeken Half Acht Nieuws. In eerste instantie zal ze een uitzendavond vormen met de dramaserie Nieuwe Buren. Later in november wordt aansluitend de nieuwe Peter van der Vorst-show SlimmerIQen uitgezonden.

De enige andere premières op RTL 4 in november, vinden plaats op de zaterdagavond. Naast de start van een nieuw seizoen van Ik Hou Van Holland, keert de komedieserie Aaf terug en start de vooravondsoap over de nieuwe musical Billy Elliot.

De dinsdag, woensdag en donderdag worden eind oktober allemaal vernieuwd. Zo wordt de dinsdag het terrein van Verslaafd en de Irene Moors-serie Geef Mij Nu Je Angst over angststoornissen.

Op woensdag staan straks de programma’s Met Open Armen van Natasja Froger en Meeuwis & De Mol Maken Vrienden op het programma, terwijl op donderdag Chantal Blijft Slapen en Rondkomen in de Schilderswijk de nieuwe titels zijn.

De crime-avond op maandag en de Voice-avond op vrijdag blijven hetzelfde.
8 Reacties op “Nance debuteert in november bij RTL 4”


 1. hahaha

  Het veel bekeken Half Acht Nieuws op de zondag.

 2. Veronica doet het wéér!

  Nance is toch véél te oud voor RTL 4?

 3. Wwzapper

  Ja, dat verbaasde me ook al. Tenzij je het met de baas doet, of een onaantastbare status hebt (zoals Linda De Mol), wordt je rond die leeftijd juist vaak áfgevoerd. Als je vrouw bent, tenminste.

 4. Zak Patat

  Jeetje,.. wat een super zielige reacties alweer hier boven zeg.

  Oudere zijn beter omdat ze meer ervaring hebben.

 5. hans

  eind oktober/november toch wat nieuwe programma’s op 4, al zijn sommige natuurlijke niet helemaal nieuw.
  -geef mij nu je angst
  -familie gezocht
  -met open armen
  -Meeuwis en de Mol
  -Chantal blijft slapen
  -De Schilderswijk
  -Geer draait door
  -slimmeriQen

  wel jammer dat RTL niet verder gaat met Nederlandse series op zondagavond
  Divorce dus pas later. ze hebben nog veel programma´s voor de zondagavond in 2015 als ze echt niks tegen over boekt zoek vrouw gaan programmeren kan het haast niet anders op een programma gaat naar een andere dag.

 6. Anonymous

  Ik denk dat RTL4 1 van de series op vrijdag avond gaat programmeren, aangezien The Voice Kids naar de zaterdag gaat.

 7. hans

  van af eind februari komt op vrijdagavond de tv kantine en daarna alles mag op vrijdag misschien moordvrouw om 22 uur op vrijdagavond( maar dat scoorde heel goed op de zondag) en Late Night wat later op vrijdagavond.ze hebben nog voor 2015 de volgende programma’s/series.
  Divorce
  Familie Kruis
  Moordvrouw
  Obese
  Ontvoerd
  miljoenenjacht

 8. Henk

  opvallend dat rtl4 met kortere series komt. SlimmeriQen, Familie gezocht en goor draait door allemaal maar 5 afleveringen. Chantal blijft slapen en Rondkomen in de schilderswijk maar 6 afleveringen per seizoen.

  denk dat donderdag 11 en 18 december dan filmavonden bij RTL4 (dan zijn chantal blijft slapen en de schilderswijk soap afgelopen) eveneens geld voor woensdag 10 en 17 december (met open armen en meeuwis en de mol maken vrienden zijn dan afgelopen). Geef mij je angst en verslaafd lopen door tot dinsdag 16 december. zal 23 december ook wel film of concert avond worden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.