Irene Moors zat tegen burn-out aan

Irene Moors zat aan het eind van het vorige tv-seizoen tegen een burn-out aan. Dat vertelt de RTL 4-ster vandaag in het AD. Moors kon na het overlijden van haar vader in februari niet meer. “Ik heb de burn-out niet gehaald, maar voelde in mei dat ik niets meer aankon. Ik heb tegen mijn werkgever gezegd: laat mij straks maar even twee maanden helemaal met rust. Ik had een vol hoofd, had het benauwd en was verschrikkelijk moe. Ik voelde wel: nu moet ik uitkijken.

De presentatrice verloor haar evenwicht na het overlijden van haar vader, vertelt ze. “Ik schipperde tussen werk, ziekenhuisbezoeken en mijn gezin. Carlo en ik zaten middenin de opnames voor De TV-kantine. En Life 4 You liep natuurlijk nog.

Vlak na zijn overlijden was Moors te zien in Life 4 You. “Die uitzending werd de langste uit mijn leven, er kwam geen eind aan. Ik kon niet op mijn gevoel werken, zoals normaal, maar speelde ineens de rol van presentatrice.

Pas tijdens de zomerstop had Moors tijd om te verwerken. “Van mijn vader heb ik zijn enorme verantwoordelijkheidsgevoel overgenomen. Ik heb in de 25 jaar dat ik bij RTL werk één keer verstek laten gaan. Dat was toen mijn moeder overleed, in 2002.”

“Ze stierf op een vrijdag. Toen ging het die zondag echt niet.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen