Ton van Royen gaat meer doen voor SBS 6

Foto: Dirk-Jan van DijkTon van Royen gaat meer doen voor SBS 6 dan alleen de eerste serie van Het Is Wel Je Kind. Dat vertelt de tv-maker vandaag in Spits. Het zou zo maar kunnen dat de in Portugal woonachtige Van Royen vaker naar Amsterdam komt. “Ik voer gesprekken met SBS 6 over een eventueel tweede seizoen van Het Is Wel Je Kind in het najaar, of een andere serie in hetzelfde genre. Het is al zeker dat ik nog meer ga doen, dus sowieso ben ik komend jaar nog vaker op televisie te zien.

Van Royen blijft op en neer reizen tussen Portugal en Nederland. “Ik huur een appartementje in Amsterdam als ik er voor werk moet zijn, maar Portugal blijft mijn woonplaats. Ik heb daar een appartement aan zee en zit daar heerlijk.

Zijn tv-comeback heeft Van Royen nooit zien aankomen. “Ik heb nooit het idee gehad dat ik nog terug zou komen op de Nederlandse televisie. Het was voor mij toen een definitief afscheid. Ik heb bijvoorbeeld mijn contacten daarna ook niet meer warm gehouden.

Na de scheiding van Heleen van Royen werd hij weer benaderd. “Ze wilden graag mijn manier van televisie maken terug en legden me het idee voor dit nieuwe programma voor. Dat sprak mij heel erg aan.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen