Chantal kan niet tegen online kritiek

Foto: RTLChantal Janzen vermijdt het lezen van negatieve kritieken over zichzelf op internet. Dat bekent de RTL 4-ster in TROS Kompas. Janzen kan er niet goed omgaan met online plekken als Twitter, waar mensen doorgaans geen blad voor de mond nemen. “Ik ga niet op internet kijken wat men van mij vindt, want daar staat echt niet alleen maar: ‘Wat is dat toch een leuk kind.’ Als iemand zou schrijven dat een project van mij mislukt is, zou ik dat heel erg vinden. Dan jank ik even en blijf ik thuis.

Toch komt ze er dan wel weer snel overheen. “Als je dan later je kind van school haalt en ziet dat hij blij is, kun je weer relativeren: als je maar gezond bent en je familie gelukkig isAls je kapot gaat aan kritiek, moet je een ander vak kiezen. Het is nu eenmaal hard.”

Janzen heeft echter bewust voor de tv gekozen. “Televisie is ook een liefde geworden. Vorige week ging ik op hoge hakken in een mooie taxi naar Aalsmeer voor de opnamen van Everybody Dance Now, en vanavond ga ik in mijn joggingpak en zonder make-up op de fiets naar DeLaMar voor Hij Gelooft In Mij.”

Ik denk dat ik juist die afwisseling zo leuk vind.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen