Showbizz-Koos geen fan van Rutger Castricum

Koos van Plateringen, bekend als showbizzdeskundige van Show Laat, ergert zich aan verslaggever Rutger Castricum van de rubriek PowNews. Dat vertelt het SBS 6-gezicht in Avrobode. Op de vraag wat Van Plateringen te ver vindt gaan op televisie, zegt hij: “Ik vind het bezwaarlijk als programmamakers de vorm belangrijker vinden dan de inhoud. Daarmee bedoel ik met name verslaggevers die vragen stellen die totaal niet relevant zijn. Neem Rutger Castricum van PowNews.

Van Plateringen is geen liefhebber van de stijl van Castricum. “Wat heeft het voor nut dat hij tijdens een politiek item bijvoorbeeld aan de premier vraagt of er dit weekend nog geneukt wordt? Dat is niet alleen compleet irrelevant, maar ook nog eens respectloos naar zowel de man als zijn functie.

Hij skipt het PowNews dan ook. “Waar mijn vriend en ik graag naar kijken is Miljoenenjacht. Dat vinden we de ideale afsluiting van een leuk weekend. Lekker huiselijk samen knus op de bank, raden in welk koffertje de hoofdprijs zit en daarna door naar bed.

Superburgerlijk, maar wel heel leuk.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen