Guido Weijers met oudejaarsconference op RTL 4

Cabaretier Guido Weijers gaat dit jaar een oudejaarsconference maken voor RTL 4. Voor de familiezender is dit de eerste oudejaarsconference sinds de start in 1989. Dat heeft het station zojuist laten weten. Weijers, die eerder al oudejaarsconferences maakte voor SBS 6, heeft er buitengewoon veel zin in. “Het is een grote eer om voor het succesvolle RTL 4 De Oudejaarsconference 2014 te mogen produceren. Als cabaretier ben ik altijd onafhankelijk geweest en dat blijft nu ook zo.”

Hij kijkt uit naar de samenwerking met RTL. “Ik ben dankbaar dat RTL vertrouwen in mij heeft. Ik wil mensen vooral verwonderen, verbazen en natuurlijk heel hard laten lachen.”

Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL, is blij met deze aanvulling voor 31 december. “Guido gaat zowel voor de snelle grap als voor de boodschap. De mix van slimme doordenkertjes en z’n recht voor z’n raap humor maakt hem geliefd bij een breed publiek en daarom past hij perfect bij RTL 4.”

In 2000 brak Weijers door als winnaar van de Publieksprijs op het Camerettenfestival. Sindsdien heeft hij zowel in het theater als op tv een miljoenenpubliek opgebouwd. Zesmaal eerder werd een oudejaarsconference van hem uitgezonden.

Momenteel tourt hij langs de theaters met zijn voorstelling ‘V’, die zowel van het publiek als van de pers lovende kritieken krijgt. Dat programma komt in 2015 op de buis bij RTL 4.

Youp van ’t Hek doet dit jaar de oudejaarsconference op Nederland 1.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen