Gordon woest op columnist Jan Dijkgraaf

Gordon is woest op Jan Dijkgraaf, die vanochtend een pittige column over de RTL 4-ster schreef in dagblad Spits. Dat is te lezen op Twitter. Dijkgraaf noemde Gordon ‘een ordinaire schreeuwlelijk’, ‘patjepeeër’, ‘ongelooflijke zak stront’ en ‘het wandelend bewijs dat nageboorte wel degelijk kan uitgroeien tot pratend iets als je het de tiet maar geeft’. “Over fatsoen gesproken! Je durft wel achter je bureautje? Noem eens een wapenfeit van uw prestaties op buiten dit kansloze werk!“, aldus Gordon.

Gordon stuurde Dijkgraaf ook een privébericht, die openbaar is gemaakt door de columnist. Daarin zegt Gordon: “Je durft wel he!? Waarom kom je niet een keer face tot face op de koffie? Kijken of je dan nog zoveel praatjes hebt lijkt me heerlijk!

Dat ziet Dijkgraaf echter niet zitten. “Als ik bij jou op de koffie kom, @GordonBlaricum, kun je me dan verzekeren dat ik niet in de bladen kom als nieuwe liefde van je leven?

Gordon walgt van Dijkgraaf. “Misschien dat mensen nu je stukkie wel gaan lezen! Strontkar! Er is duidelijk weer niets zinnigs te melden door al dat rapaile wat zich journalist noemt! Ik lach erom!!

De column is hier te lezen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen