Floortje Dessing hoopt op tweede seizoen reisserie

Floortje Dessing hoopt dat ze een tweede seizoen van haar kijkcijferkanon Floortje Naar Het Einde Van De Wereld mag maken. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Televizier. Er keken de afgelopen acht weken gemiddeld 1,8 miljoen mensen naar de BNN-serie van Dessing. Toch houdt ze een slag om de arm als het gaat om een vervolgreeks van haar meest succesvolle programma ooit. “Je weet het nooit, misschien wil de zender wel een heel ander soort programma.” 

Dessing is in elk geval voorbereid. “Deze mensen vinden, kost heel veel research. Je moet goed zoeken naar mooie verhalen, maar mocht seizoen 2 er komen, dan hebben we nog een paar geschikte kandidaten achter de hand.

Dat Dessing met het programma zelfs de magische 2 miljoen-grens passeerde, vond ze ongelooflijk. “Het was een nieuw programma en ikzelf ben nieuw op Nederland 1. Na de eerste uitzending was ik misselijk van de zenuwen voor de kijkcijfers, ik kon het bijna niet aan.

Ze rekende niet op hoge kijkcijfers. “Je moet maar afwachten of mensen je willen zien. Voor hetzelfde geld denken ze: weg met die vrouw! Nee, dat is geen valse bescheidenheid.

Ik maak al mijn programma’s met hart en ziel, maar dat ik op Nederland 1 werd uitgezonden, voelde alsof ik ineens in het eerste van Ajax moest voetballen terwijl iedereen naar me keek.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen