‘Zes potentiële winnaars in The Voice Kids’

Er zitten dit jaar zes potentiële winnaars tussen de kandidaten van The Voice Kids. Dat zegt coach Angela Groothuizen in Mikro Gids. Groothuizen is onder de indruk van het talent. “We hebben echt zes potentiële winnaars. Kinderen die hebben aangetoond dat ze niet alleen talent hebben, maar ook kunnen presteren wanneer dat nodig is. De kinderen van tegenwoordig leren het van de besten“, zegt de presentatrice, verwijzend naar de mogelijkheden van het internet.

In haar tijd was dat wel anders. “Waar wij echt moesten zoeken naar een inspirerende artiest, zijn de kinderen van nu één muisklik verwijderd van alle artiesten en alle uitvoeringen uit de muziekgeschiedenis. En dat hoort je. Dat is zo mooi!

De opnames van The Voice Kids bestrijken een lange periode. “Kinderen moeten nu eenmaal ook naar school. Hartstikke belangrijk, want er zijn al genoeg domme zangers!

Net voor de zomervakantie zijn de blind auditions opgenomen. “In de herfstvakantie volgen de battles. Daarna houdt elke coach twee kandidaten over, die op vrijdag 21 februari in de finale staan.

Als het programma loopt, lijkt het snel te gaan, maar voor die kinderen zit er een lange tijd tussen. Sommige jongens zijn twee koppen groter dan bij hun auditie en hebben opeens een zware stem.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen