Kijkcijfers Roy Donders stijgen naar record

Geplaatst op Tue 19 Nov 2013 om 13:11

Roy Donders trok maandagavond opnieuw meer kijkers met zijn tv-show Roy Donders: Stylist van het Zuiden op RTL 5. Er keken maar liefst 686.000 mensen, een record. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Vooral in de doelgroep deed Donders goede zaken. “Het programma was met 18,4 procent zenderaandeel na Goede Tijden, Slechte Tijden het best bekeken programma en grotendeels marktleider in 20-34 jaar, de core doelgroep van RTL 5“, aldus het station.

Ook in de andere belangrijke doelgroepen werden records behaald. “In de brede doelgroep 20-49 jaar steeg het programma van 10,9 procent vorige week naar 15,1 procent zenderaandeel en in Boodschappers 20-49 jaar steeg het aandeel van 12,1 procent vorige week naar 16,2 procent.

Donders is nog tot en met maandag 16 december te zien bij RTL 5. De komende afleveringen werkt hij toe naar de lancering van zijn eigen huispakkenlijn.
16 Reacties op “Kijkcijfers Roy Donders stijgen naar record”


 1. thijmene

  heb ik gezien en ook #everbodylovesjoey en #koningvoetbal en dan tv uit drinken even pc en dan gaan slaapen

 2. keigaaf

  Goodbye neppe Chersogasten, hello gezellige Brabanders!

 3. marc

  Ons royke is ook een topper !!!

  Prima kijkcijfers voor rtl5.

 4. Rob

  Dik verdiend! Top programma. Elke maandagavond weer lachen, gieren, brullen.

 5. Limbo

  Ik vind Roy een sympathieke gast. Knap, wat hij op zijn leeftijd voor elkaar krijgt. Ik kijk graag naar het programma.

 6. Patrick

  Vind die gast zo irritant haal hem van de buis!

 7. frank

  Roy Donders , briljant gemaakt en heerlijke Televisie !

 8. Marc

  Jammer dat Joey qua kijkcijfers het minder doet, maar nog steeds een prima marktaandeel voor RTL 5. Blijft toch leuker dan deze nep gozer.

 9. k:Alex

  Lady Gaga had afgelopen zaterdag in Saterday Night Live ook een huispak aan tijdens haar eerste optreden.
  Wel wat meer doorkijk, maar er waren glitters.

 10. Sateetje

  Als we deze over het paard getilde zielepiet met zijn broddelwerkjes, slechte ontwerpen en dito smaak een podium geven en hem ook nog stylist noemen en dit vervolgens tot een “topprogramma” uitroepen dan is het maar slecht gesteld met het kijkgedrag van de kijkbuiskindertjes.

 11. Olga

  Och gut Sateetje toch, ik zou zeggen: Zet jij lekker snel weer een documentaire op over de politieke situatie in Afghanistan. Hopelijk voel je je dan snel weer beter.

 12. Anonymous

  Natuurlijk is Donders geen stylist maar een vriendelijke dorpsgek. Best leuk om naar te kijken. Alles beter dat het Cherso-tuig.

 13. Rogier, Amsterdam

  Ongelooflijk, als je tegenwoordig maar een beetje afwijkt van de doorsnee Nederlander en daarbij tegen wat BN´ers aanschuurt, krijg je al een eigen realityshow. En nog onbegrijpelijker is het dat dergelijke programma´s nog scoren ook. De teloorgang van de Nederlandse televisie.

 14. Syl

  Geweldig

 15. ik reageer ook ff...

  Is dit niet het nieuwst typetje van Wendy van Dijk dan?

 16. Anonymous

  roy is enig!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.