Vrouw Jochem van Gelder ontwijkt zijn tv-shows

De vrouw van Jochem van Gelder ontwijkt alle tv-programma’s die hij presenteert. Dat vertelt de SBS 6-ster in Party. Volgens Van Gelder baalt ze er zelfs van dat hij de nieuwe presentator is van haar favoriete show Wie Trouwt Mijn Zoon. “Toen ik enthousiast thuis vertelde dat ik dit programma ging presenteren, kreeg ik direct een teleurstelling te incasseren. Gabriëlla is een groot fan en trouwe kijkster van Wie Trouwt Mijn Zoon?, maar nu ik het ga presenteren, haakt ze direct af.”

Dat wist Van Gelder meteen. “Zij kijkt namelijk nooit naar mijn programma’s. Als ik op de buis ben, gaat direct een andere zender op. Ze wil niet naar mij kijken omdat ze zich dan aan bepaalde dingen ergert.”

Vrouw Van Gelder kijkt naar alles. “Ze let op wat voor kleding ik draag, mijn gebaren en noem maar op. Als ik bijvoorbeeld een verkeerde outfit aan heb, dan ergert zij zich daaraan en laat dat hardop weten. Vandaar dat ze niet meer kijkt als ik op televisie ben. Maar ja, het is wel haar favoriete programma, dus ik heb nog een klein kansje.”

In het geheim is de presentator daarnaast bezig met nóg een nieuw programma. “Ik ben nog met een cameraploeg op pad en dat zou de opnames in gevaar kunnen brengen. Maar het is een serieus programma, iets wat men van mij niet gewend is. Dat staat vast.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen