Moeder Meis vindt Albert Verlinde schijnheilig

Rita Meis, de moeder van Sylvie Meis, kan niet kijken naar Albert Verlinde in RTL Boulevard. Ze vindt hem vreselijk. Dat laat ze weten in weekblad Privé. Moeder Meis vindt hem harteloos. “De schijnheilig lachende Albert Verlinde geniet zichtbaar op televisie als hij wéér een verzinsel over Sylvie de ether in kan slingeren en verlekkerd kan opmerken dat het einde van deze soap nog lang niet in zicht is! Ik heb zelden iemand zo zien genieten van andermans leed. En waarom?

Het enige wat Meis kan bedenken is dat haar dochter in het begin van haar carrière naar Verlinde toeliep en zei dat hij haar gezicht niet moest vergeten, omdat zij het zou gaan maken in tv-land. “Daar bedoelde ze niet eens iets kwaads mee“, meent Meis.

Dat was taal van een jong meisje dat vastbesloten was haar droom waar te gaan maken. Maar meneer Verlinde was niet gediend van haar opmerkingen en draaide zich om. Sindsdien moet ze dat bekopen met zijn cynisme en laag bij de grondse opmerkingen.”

Maar hij is niet te beroerd om mij door zijn redactieleden te laten opbellen met de vraag of ik al klaar ben voor een interview! Dat wel. Maar ik kan hem beloven dat dit nooit zal gebeuren. Net zo min dat ik ooit nog naar RTL Boulevard kijk.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen