Carlo Boszhard wil meer show in Televizier-gala

Foto: RTLCarlo Boszhard vindt dat Kim-Lian van der Meij als nieuwe presentatrice van het Gouden Televizier-Ring Gala meer show moet brengen in de uitzending. Dat zei de presentator gisteren in Life 4 You. Boszhard is toe aan meer gezelligheid in het programma. “Het was vorig jaar wat saai met Reinout Oerlemans. Het was wat rechttoe rechtaan. Je zou toch een klein beetje sjeu op zijn avond willen. Waar ik nou op zit te wachten is iemand die opkomt en een groot shownummer doet.”

De RTL 4-ster ziet het al helemaal voor zich. “Met een trap, orkest en twintig man. De mensen roepen dat het ouderwets is, maar als het ergens kan, dan kan het daar.”

Hij heeft aan advies voor Van der Meij. “Jij moet gewoon zeggen: ‘Als ik het ga doen, dan wil ik drie minuten hebben, met dansers, met ballet en met goed geluid voor een keer in Carré.‘”

Boszhard presenteerde in 2011 voor het laatst een tv-gala, namelijk het Musical Awards Gala. Het gala was zo’n drama, dat het prijzenfestijn tot de dag van vandaag niet meer op tv is.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen