Beau in late middag met Show Vandaag

Beau van Erven Dorens gaat voor SBS 6 het nieuwe dagelijkse programma Show Vandaag presenteren. De tv-show is vanaf eind oktober elke werkdag te zien van 17.30 tot 18.30 uur. Dat heeft SBS gemeld op haar najaarspresentatie. Show Vandaag komt voort uit het gemis van een bekend programma van weleer. “Tijdens de voorbereidingen koesterden we het idee van de 5 uur show. Waarbij de kijker het gevoel kreeg dat je thuiskomt. Iedereen moet er naar kunnen kijken“, zegt hij. 

Het is een spin-off van Shownieuws. “Het wordt een liveprogramma waarin we Nederland dagelijks welkom thuis heten tussen half zes en half zeven. Het gevoel van thuiskomen is een belangrijke leidraad.

Hoewel de titel Show Vandaag is, zit er niet alleen show in het programma. “We kunnen het met gasten hebben over de antihomowetten van Poetin. We pretenderen niet keiharde journalistiek te bedrijven, maar willen mensen bijpraten na een werkdag.

Patty Brard is betrokken bij de show en tekent voor twee jaar exclusief bij de zender. “Ik ben blij en trots dat ik na anderhalf jaar rondzwerven weer thuis ben.

Ze heeft veel vertrouwen in de show. “Het is niet alleen shownieuws, maar het gaat ook over wat we eten. Of we leggen de vraag voor: wat vind jij van Syrië? Het warme gevoel moet terug bij SBS.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen