‘Hé Sandra, we gaan weer naar je kijken!’

Sandra Schuurhof is er blij mee dat de kijkcijfers van Hart van Nederland weer zijn aangetrokken. Dat vertelt ze in Avrobode. Het is niet haar hoofddoel, maar wel een prettige bijkomstigheid, stelt ze. “Ik ben blij met de hogere kijkcijfers, maar dat is geen doel op zich. Het doel is een zo goed mogelijk journalistiek doch warm en toegankelijk programma maken. Dan komt de rest vanzelf. Als ik nu op straat loop zeggen mensen: ‘Hé Sandra, we gaan vanavond weer naar je kijken hoor!’” 

Toen Hart vorig jaar vernieuwd werd, zakten de cijfers behoorlijk in. “Het zou raar zijn om te denken dat we met een nieuwe programmering en nieuwe gezichten binnen een jaar iedere avond zouden scoren. Je moet kijkers de tijd geven om te wennen.

Al met al was de commotie over Hart wel even wennen, besluit ze. “Ik kwam van een zender die nagenoeg alleen maar positieve reacties krijgt en ineens belandde ik in de vuurlinie.

Vanaf vanavond pakt SBS 6 na Hart van Nederland, Shownieuws en Piets Weerbericht weer uit met de Nijmeegse Vierdaagse in De Vierdaagse.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen