Paul de Leeuw maakt uitstapje naar RTL 4

Foto: VARAPaul de Leeuw maakt een uitstapje naar RTL 4. De VARA-presentator wordt panellid in een vernieuwde versie van de succesformule Wie Ben Ik? met presentatrice Wendy van Dijk. Dat heeft RTL 4 vandaag aangekondigd. Naast De Leeuw, maken ook NTR-presentator Jandino AsporaatGordon en Richard Groenendijk hun opwachting als panellid. “Fantastisch dat wij aan de slag kunnen met zo’n dreamteam voor Wie Ben Ik?“, zegt RTL-programmabaas Erland Galjaard

Het zijn stuk voor stuk grote namen, aldus Galjaard. “Dat Paul de Leeuw en Jandino als fanatieke spelletjesfanaten voor dit programma een uitstapje willen maken naar RTL 4 waardeer ik zeer.”

Met de enorme staat van dienst van Richard Groenendijk en zijn prijs voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma viel ons oog al snel op hem. En de toevoeging van ons eigen talent Wendy van Dijk en Gordon maakt het programma meer dan compleet.

In Wie Ben Ik? spelen twee teams, bestaande uit twee pannelleden en één wisselende gast, de spellen ‘Wie Ben Ik?’, ‘Wat Ben Ik?’ en ‘Waar Ben Ik?’.

Van Dijk, die de show gaat presenteerde, beleefde in 1990 haar tv-debuut door de voorwerpen aan te reiken in de komische spelshow.

Het programma wordt dit najaar uitgezonden door de commerciële tv-zender.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen