Mick Harren wilde SBS 6-show niet winnen

Mick Harren is blij dat hij uit de SBS 6-show Bloed, Zweet en Tranen gestemd is. Hij wilde helemaal niet winnen. Dat vertelt de relatief bekende volkszanger in weekblad Privé. Harren, die strandde in de tweede liveshow, zag een finaleplaats op voorhand al niet zitten, vertelt hij. “Want dan ben je contractueel verbonden en dat is iets wat ik nu niet kan gebruiken. Ik had al het een en ander in het contract laten veranderen, zodat ik niet met handen en voeten gebonden ben.” 

Hij deed vooral mee voor de aandacht. “Ik ben al 28 jaar bezig als zanger en verdien een aardige boterham om mijn vrouw en drie kinderen te onderhouden. Toch besloot ik uiteindelijk om mee te doen, mede op aandringen van John de Mol.

Heel enthousiast was Harren niet. “De eerste tegenvaller was dat ik niet mijn eigen repertoire mocht zingen, maar een door de productie gekozen nummer. Hazes-repertoire werd mij ook verboden.”

Toch gunt hij de SBS 6-show het allerbeste voor de finale van vrijdag. “Het idee is goed, de deelnemers zijn top en er zit veel talent in Nederland. Maar dat wist ik al.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen