Margreet Beetsma wil niet vastroesten bij Editie NL

Margreet Beetsma weet niet of ze over vijf jaar nog wel presentator is van Editie NL. Dat vertelt ze in weekblad Televizier. Beetsma denkt dat het dan misschien wel tijd is om de studio te verlaten. “Het locatiewerk begint wel weer te kriebelen. En ik vind het schrijven en bedenken van programma’s ook heel leuk. Daarom kan ik me voorstellen dat ik in de toekomst niet per se als presentator wil werken, maar als programmamaker. Dat is een veilig idee, voor als je over de datum raakt“, zegt ze.

Dan hoeft ze zich ook geen zorgen te maken over een rimpel meer of minder. “Dan hoef ik niet aan de botox, haha. Ik werk natuurlijk wel in een wereldje waarin dat op een gegeven moment normaal wordt en daar pas ik niet helemaal tussen.”

In het verleden heeft Beetsma al vaker backstage gewerkt. “Ik deed dat voor het bedrijf van m’n vriend, maar dat staat op een laag pitje, ook vanwege de komst van mijn tweede kindje. Ik mis het wel.”

Het belangrijkste is dat ze niet wil ‘vastroesten’. “Straks zien mensen mij alleen nog maar als ‘dat meisje van Editie NL.’ Of meisje… ik ben net 40 geworden: die dame van Editie NL.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen