Patricia Paay pakt uit met biografie bij Carlo en Irene

Geplaatst op Thu 02 May 2013 om 14:58

Foto: RTLPatricia Paay krijgt zondag alle ruimte van Carlo Boszhard en Irene Moors om in hun programma Life 4 You uitgebreid te vertellen over haar nieuwe biografie. Haar biograaf Bert van der Veer zal naast haar plaatsnemen. Dat heeft RTL 4 laten weten. De veelbesproken biografie van Paay wordt vrijdag gepresenteerd en bevat volgens Van der Veer veel smeuïge details. “Ze is misschien wel opener dan ik“, aldus de biograaf, die zelf binnenkort opduikt in Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS.

Andere gasten in Life 4 You zijn zondag de Oh Oh Cherso-sterren Jokertje, Sterretje en Matsoe Matsoe. Zij komen vertellen over hun nieuwe programma Jokertjes Jawoord.

Johannes Rypma van The Voice komt zijn single presenteren en schrijfster Heleen van Royen zal te gast zijn om over haar nieuwe roman ‘De Hartsvriendin’ te praten.

Tot slot brengt Antje Monteiro een ode aan haar moeder met een eigen versie van het nummer ‘Papa’ van Stef Bos.

Life 4 You is zondag om 17.25 uur te zien op RTL 4.
9 Reacties op “Patricia Paay pakt uit met biografie bij Carlo en Irene”


 1. Giraj

  Open en bloot……..moet kunnen bij BN-ers………..de “gewone” man/vrouw kan weer “smullen”……….ik ben op dieet!

 2. jeez

  ‘De veelbesproken biografie van Paay’ ..veelbesproken, door wie? door Patricia Paay denk ik?

 3. Marietje

  Nou ik ben ook op streng dieet hoor Giraj.

 4. max

  Kijk, en daarom kijken steeds minder mensen naar die 2! Vreselijk idee om naar Paay te kijken die zichzelf verheerlijkt in haar biografie. Wie zit daar op te wachten?

 5. Arnoud

  Ik begrijp dat het programma een promotieblok voor boeken en cd ‘s geworden is? Lekker makkelijk.

 6. Pieter

  Uhm, Patricia zit morgenavond ook bij De wereld draait door! ;-)

 7. hopsasa

  Nog ff wat centjes bij elkaar harken op je ouwe dag.

 8. Zuurpruim

  Wie zit er nou op een biografie van mevrouw Paaij te wachten? En dat veelbesproken daar zorgt mevrouw zelf wel voor. Nog steeds alles voor de aandacht en verbitterd dat Adam haar verlaten heeft.

 9. Akke

  Life 4 You is één groot reklameblok, gevuld met allerlei gadgets..De tijd die er nog overblijft is voor de B-artiesten die bij de RTL-vriendenclub horen. Vaak dezelfde mensen die ook door Carlo en Irene gepersifleerd worden in de T.V. Kantine. In één woord FLUT!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.