Jan Smit staat open voor Songfestival

Foto: TROSJan Smit staat opener dan ooit voor een deelname aan het Eurovisie Songfestival. Dat heeft de zanger laten weten op 3FM. De commentator van het Songfestival sluit niet uit dat hij ook een keertje op het podium gaat staan voor de TROS. “Ik heb het altijd een beetje afgehouden, maar ik moet eerlijk bekennen dat des te vaker ik hier bij mag zijn en je ook ziet wat er kan gebeuren als je een goed liedje maakt, dat je ziet dat je erg veel lol hebt om je land te vertegenwoordigen.

Smit ziet het echter niet zitten om al in 2014 te gaan. “Dan ga ik dat niet doen. Als ik het al zou doen, zou ik het niet op korte termijn doen.

Hij verwacht dat er volgend jaar weer een topact namens Nederland gaat. “Ik hoop wel dat door Anouk veel meer artiesten zich aangemoedigd voelen om de kans te wagen van Nederland. Dat hoop ik echt.”

Het is toch een eye-opener voor veel artiesten om te zien dat je echt wel kunt scoren en dat het niet meer het lalala-festijn is. De kwaliteit is echt wel weer ijzersterk goed dit jaar. Ik zie het wel zitten.”

Anouk staat zaterdag in de finale van het Eurovisie Songfestival.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen