Hans Kraay zegt sorry tegen Wesley Sneijder

Geplaatst op Tue 07 May 2013 om 9:38

Foto: Nick van OrmondtHans Kraay jr heeft maandag in Voetbal International zijn excuses aangeboden voor de uitspraken die hij deed over Wesley Sneijder in VARAgids. Dat was te zien in de uitzending op RTL 7. Kraay veroorzaakte een flinke mediarel, nadat hij in het blad zei dat Sneijder een aantal jaren geleden op het punt stond om de mannen van VI in elkaar te slaan. “In mijn naïviteit dacht ik dat Wesley dat met een glimlach zou ontvangen. Totaal niet. Hij is pissig geworden“, aldus Kraay nu.

Dat vindt Kraay vervelend. “Dus ik zeg: ‘Stom geweest. Wesley, sorry.’ Wesley, sorry, klaar. Doorgaans heeft Wesley zijn lolbroek aan, maar ik had het niet moeten doen.

Hij verwacht dat het wel weer goed komt tussen hem en Sneijder. “Ik heb hem nog niet gesproken. Ik neem aan dat het goed komt. Goed is goed en fout is fout, maar dit was niet goed.
8 Reacties op “Hans Kraay zegt sorry tegen Wesley Sneijder”


 1. Bart Wijnen

  Hoe komt iemand eigenlijk op het idee om op zo’n kinderlijke manier te willen scoren over de rug van een ander. Je kunt toch op je klompen aanvoelen dat de waarheid al snel boven water komt.

 2. ed vleeskroket

  Wat maakt het uit, Wesley heeft het misschien op een humoristische manier verteld.. BOEIEND.

 3. Bamibal

  iets wat 2 jaar geleden is gebeurd

 4. Plato

  Als ik Wesley was zou ik wat jongens optrommelen om Kraay in elkaar te laten slaan

 5. Zuurpruim

  Ik zeg sorry tegen Hans Kraaij: ik kots van je. Kan je van de tv weg blijven?

 6. boladão

  Die lielieputter heeft het gedaan en deze onbenul moet zijn kak snel intrekken anders geen intervieuw meer na de wedstrijd en er wordt geen telefoon meer opgenomen ten huize cabau!!Want nu wordt het smurfen telefoontje al niet meer opgenomen,dus nu staat hij even in de wacht.

 7. Justme

  Maak er een leuke home video van ;-)

 8. Jean Pierre Guespin

  Wesley, vergeet je trapje niet…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.