Edwin Evers stopt met The Voice of Holland

Geplaatst op Fri 10 May 2013 om 10:23Foto: Dirk-Jan van DijkEdwin Evers stopt als drummer in de kijkcijferhit The Voice of Hollsnd. Zijn band blijft wel verbonden aan de RTL 4-show, maar met Hans Eijkenaar als drummer. Dat vertelde de radio-dj donderdagavond in RTL Boulevard. In de zomer beginnen de audities weer en dat wil Evers niet langer combineren met zijn populaire ochtendshow. “Het werd teveel om The Voice erbij te doen. Het was heel veel werk. Er komt een goede drummer, dus ik kan met een behoorlijk gerust hart stoppen.”

Evers wil zich sowieso weer volledig concentreren op radio. Hij was de afgelopen tijd druk met veel andere activiteiten. Zo produceerde hij het album van Glennis Grace.


12 Reacties op “Edwin Evers stopt met The Voice of Holland”


 1. Anonymous

  Huh ja en? The voice wat begonnen als net iets anders talentjacht is nu ene uitgemolken, flauw show..

 2. Robbieboy

  jammer

 3. Daily

  Het feit dat er zoveel getalenteerde artiesten met de nodige credits ‘Nee’hebben gezegd tegen TVOH zegt inmiddels genoeg over het erbarmelijke niveau van de show.

 4. DENNI$

  Met alle respect, maar is Edwin ooit een keer in beeld geweest? Je kan er net zo goed een onbekende drummer neerzetten, niemand die het doorheeft.

 5. Leo

  Gaat net zo als met alle andere juryleden, je hoort nooit meer iets van hun pupillen. Alleen the voice in de UK is de moeite waard met echte artiesten als juryleden.

 6. k:Alex

  @Leo,
  de Amerikaanse versie is ook het kijken waard, je moet alleen extreem veel doorspoelen door al die achterlijke filmpjes van de kandidaten.

 7. Jeffrey

  Meneer maakt in de ochtend drie uurtjes radio en drumt wat bij een TV-show. Hoe kan het dan teveel zijn? Snap sterren met een megasalaris niet, ze klagen altijd dat ze het druk hebben, maar ze werken vast geen 40-50 uur per week zoals elke jan modaal.

 8. yessie

  Goed zo, nu komt er eindelijk een goede drummer!
  Luister bijvb ook eens naar de drummer van de The Voice in america, dat is pas een musikant :)

  Nu alleen nog het geluid/mix verbeteren want dat klinkt vaak zo wollig.

 9. KOTS

  @Jeffrey

  Zet jezelf niet zo voor paal. Zelfs uit het artikel kun je halen dat hij meer doet dan dat. En kom nu als-je-blieft niet met de reactie die ik al verwacht.

 10. Flappy

  Edwin = held!

 11. Anonymous

  @ Jeffrey
  Eerst misschien het artikel eens goed lezen en dan reageren?

 12. John M.

  ‘n Heel wijs besluit, want je was er totaal niet voor geschikt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.